Se dette nyhedsbrev i en browser
Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj og Automation // marts 2016
 

Den nye bestyrelse

 
Den nye bestyrelse blev valgt ind på årets generalforsamling, som blev afholdt på Hotel Vejle Fjord.

Det første bestyrelsesmøde bliver afholdt den 26. april, hvor bestyrelsen konstitueres. Hvis du har input eller ideer til bestyrelsen, så send dem til Michael Ostenfeld, mio@bitva.dk

Vigtige BITVA datoer i 2016

 
BITVA Golfdag den 19. august 2016 i Sorø Golfklub

BITVAdøgnet 24h. 10. - 11. november 2016 
 
Sæt allerede nu kryds i kalenderen

Trendstatistikken for 4. kvartal 2015

Omkring 40 % af BITVAs medlemmer har meldt ind på trendstatistikken for 4. kvartal 2015.

Virksomhedernes samlede omsætning i kr. for 4. kvartal 2015 (BITVA's interesseområder) var ca. 1.509 millioner kr., og der har overvejende været en positiv udvikling fra 3. kvartal 2015 til 4. kvartal 2015. Således har 69 pct. af virksomhederne oplevet fremgang i omsætningen, hvorimod kun 23 pct. af virksomhederne har oplevet fald i omsætning i samme periode. Trendstatistikken er ikke produktrelateret, men blot et hint om, hvilken vej branchen bevæger sig.
Læs den her

Kvartalsmæssige markedsrapporter om udvalgte eksportdestinationer

Rapporterne er udarbejdet i samarbejde med en række eksperter fra relevante organisationer, hvoraf Eksport Kredit Fonden er den primære.

Formålet er at give en så koncis og klar fremstilling af samhandlen og handelsvilkårene mellem Danmark og en række vigtige lande i den danske udenrigshandel. Foreløbig er vi udkommet med 20 lande.
 

Gratis billetter i Hannover Messen

BITVA har fornøjelsen af at tilbyde gratis adgangsbilletter (partout) til Hannover Messen 2016 som gennemføres fra den 25. – 29. april.

Hannover messe er verdens største og mest betydningsfulde industrimesse i verden, samt den største initiator til investeringer i teknologi og automation.

I år er USA partnerland, og Barack Obama gæster messen. Temaet bag årets messe er, hvordan man transformer sine produktionsfaciliteter til den digitale tidsalder, hvor intelligente netværksbaserede systemer styrer distributionen og lager. 

Tilmeld dig her via linket Der er allerede indsat en kode i feltet, den må du ikke slette, når du starter registreringen. 

Læs mere om Hannover Messen her
 
 
 
 
 
 
Frameld dig dette nyhedsbrev